(Waterdichte) Glansstuc

(Waterdichte) Glansstuc

Er zijn 10 producten

Eigenheym natuurlijk wonen verkoopt diverse glanspleisters (stucco's) om uw mee muren te verfraaien. Mooi als accentmuur bijvoorbeeld.  Stucco's zijn traditioneel gezien op kalkbasis, maar Tierrafino biedt met Listro ook een stucco op leembasis. Tierrafino Stone tadelakt, Stuc Deco van Stoopen en Meeûs en Stuc & Floor van Stuc & Staff ku...

Eigenheym natuurlijk wonen verkoopt diverse glanspleisters (stucco's) om uw mee muren te verfraaien. Mooi als accentmuur bijvoorbeeld.  Stucco's zijn traditioneel gezien op kalkbasis, maar Tierrafino biedt met Listro ook een stucco op leembasis. Tierrafino Stone tadelakt, Stuc Deco van Stoopen en Meeûs en Stuc & Floor van Stuc & Staff kunnen waterdicht afgewerkt worden en zijn daarmee ook geschikt voor in de douche.  

Tadelakt is een eeuwenoude Marokkaanse techniek die het mogelijk maakt om voegloze, waterafstotende wanden te creëren. Door kalkstuc te verdichten met een steen, ontstaat een licht golvend, marmerzacht oppervlak met een prachtige uitstraling. Een uitstekend alternatief voor tegels in de badkamer. Het aanbrengen van tadelakt is een arbeidsintensief proces dat veel geduld en vakmanschap vergt. Met een kleine steen wordt het oppervlak centimeter voor centimeter verdicht en zo waterdicht gemaakt. Het eindresultaat is qua schoonheid werkelijk ongeëvenaard. Tadelakt is beschikbaar in vele kleuren door toevoeging van natuurlijke pigmenten.

Stuc & Floor van Stuc en Staff is een waterafstotende glanspleister op basis van natuurlijke kalk. Anders dan bij originele tadelakt betreft het een samengesteld mengsel van o.a. kalk en marmerpoeder met een optimale zeeflijn. Hierdoor is Stuc & Stone makkelijker op glans te brengen dan tadelakt en dat vertaald zich in de prijs. Het eindresultaat heeft een vergelijkbare marmerachtige uitstraling. Deze glanspleister is beschikbaar in vele kleuren door toevoeging van natuurlijke pigmenten. Met toevoeging van een kleine hoeveelheid cement ook toepasbaar als vloerafwerking.

Stuc Deco van Stoopen & Meeûs combineert de sterkte en het hecht- en scheuroverbruggend vermogen van beton ciré met de fluweelzachte uitstraling van tadelakt. Het is leverbaar in verschillende kleuren.

Minder
Meer
Showing 1 - 10 of 10 items
Accept

Deze site maakt gebruik van cookies. Geen zorgen, we doen er niets raars mee en gaan u niet ongevraagd lastig vallen.