Verf

Verf

Er zijn geen producten in deze categorie.
U kunt boven in het menu uw keuze verfijnen.

Bij Eigenheym natuurlijk wonen vindt u diverse soorten ecologische en natuurlijke verf. Eigenheym verkoopt verf van Auro, Aquamarijn, Uula, Emente, Claytec en Tierrafino. Merken die zich inzetten om zo min mogelijk schadelijke stoffen toe te voegen aan hun verf. Sommige merken zijn zelfs 100% natuurli...

U kunt boven in het menu uw keuze verfijnen.

Bij Eigenheym natuurlijk wonen vindt u diverse soorten ecologische en natuurlijke verf. Eigenheym verkoopt verf van Auro, Aquamarijn, Uula, Emente, Claytec en Tierrafino. Merken die zich inzetten om zo min mogelijk schadelijke stoffen toe te voegen aan hun verf. Sommige merken zijn zelfs 100% natuurlijk. 
Ecologische verf heeft soms nog wel eens een slechte naam. Mensen denken vaak dat deze verf duurder is of langer droogt. Niets is minder waar tegenwoordig. De verven die wij verkopen hebben een hoger rendement dan de meeste reguliere verven en deken beter dan reguliere verf. Deze verven hebben tevens een langere levensduur voordat ze weer overgeschilderd moeten worden (denk aan kozijnen of houtwerk aan de buitenkant van uw huis). De verven bevatten (bijna) geen vluchtig organische stoffen (VOS) waardoor het gezonder en aangenamer (geen stank) is voor u als schilder om met deze verf te werken. U vindt bij ons voor alle schilderwerkzaamheden een passende verf. Verven van goede kwaliteit, die goed zijn voor het milieu én uw gezondheid.

Kijk vooral ook naar de tabladen die u bij de producten ziet. Hier vindt u uitgebreide informatie over de producten. Zo vindt u hier bijvoorbeeld, indien aanwezig, onder het tabblad DOWNLOAD meer informatie over bijv. de samenstelling van de verf, verwerking, veiligheid, droogtijd etc.

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste verf? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Eindhoven. Wij helpen u graag verder.

Minder
Meer
Accept

Deze site maakt gebruik van cookies. Geen zorgen, we doen er niets raars mee en gaan u niet ongevraagd lastig vallen.