Moso bamboe

Moso bamboe

Er zijn geen producten in deze categorie.

Eigenheym natuurlijk wonen is verkooppunt van MOSO bamboevloeren. In onze showroom in Eindhoven kunt u de vele variaties in het echt zien. Neem contact met ons op voor een afspraak.

MOSO bamboe ontleent haar naam aan de gelijknamige reuzebamboe. Formeel gezien is bamboe een gras en geen hout maar MOSO bamboevloeren beschikken over de eigenschapp...

Eigenheym natuurlijk wonen is verkooppunt van MOSO bamboevloeren. In onze showroom in Eindhoven kunt u de vele variaties in het echt zien. Neem contact met ons op voor een afspraak.

MOSO bamboe ontleent haar naam aan de gelijknamige reuzebamboe. Formeel gezien is bamboe een gras en geen hout maar MOSO bamboevloeren beschikken over de eigenschappen van hardhout. Zo is bamboe enorm hard en duurzaam. Daarnaast is het product zeer stabiel (weinig krimp en zwel).

MOSO bamboe groeit tot wel 1 meter per dag en is daarom een onuitputtelijke grondstof. Men oogst alleen de oudere stammen waardoor jonge bamboe meer ruimte krijgt om te groeien. Dankzij de enorme groeisnelheid en een efficiënte productie neemt MOSO bamboe meer CO2 op dan er vrijkomt bij verwerking en transport naar de eindgebruiker. Dit maakt massieve MOSO vloeren gegarandeerd CO2 neutraal over de gehele levenscyclus.

Andere voordelen van MOSO bamboe:

- Anti-statisch en anti-allergies. Hierdoor draagt een MOSO bamboevloer bij aan een gezond binnenklimaat.
- De Hardheid en duurzaamheid maken MOSO bamboevloeren geschikt voor intensief gebruik.
- Een gegarandeerd kwaliteitsproduct met een garantie tot wel 30 jaar.
- Brede keuze door een grote variëteit aan afwerking, stijl en kleur.
- Naast een ecologisch verantwoorde keuze zijn MOSO bamboevloeren vooral ook een stijlvolle keuze.

Bekijk hieronder het aanbod of neem contact met ons op om de Bamboeproducten in het echt te zien voordat u een keuze maakt.

Minder
Meer
Accept

Deze site maakt gebruik van cookies. Geen zorgen, we doen er niets raars mee en gaan u niet ongevraagd lastig vallen.