Tierrafino- leemfinish 25 kg Expand

Tierrafino- leemfinish 25 kg

Tierrafino Tierrafino

Nieuw

Tierrafino Finish leemstuc is een natuurlijke leemstuc, ontwikkeld voor het afwerken en verfraaien van binnenmuren in woon- en werkruimten. Muren behandeld met Tierrafino Finish ogen stijlvol en stralen rust uit. Een Tierrafino-muur is van dichtbij te herkennen aan een subtiele, levendige structuur.

Inhoud: 25 kilo
Rendement: 5 a 6 m² bij een dikte van 3 mm.


Meer details

€ 58,55

incl. BTW

Wegens een technisch mankement is het nog niet mogelijk dit produkt online te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Het toevoegen toeslagstoffen zoals parelmoer, stro of runkelzandaan de leemfinish geeft een mooi effect. U kunt deze apart kopen.

Tierrafino Finish is een 100 % natuurlijk bouwmateriaal samengesteld uit verschillende soorten zand en gekleurde klei. De grondstoffen worden uit diepe aardlagen gewonnen en komen uit verschillende klei- en zandgroeven in Europa. Ze zijn gegarandeerd onvervuild. Tierrafino Finish bevat geen enkele chemische toevoegingen of kleurpigmenten. De hechtcapaciteit, de duurzaamheid en kleurechtheid zijn alle natuurlijke eigenschappen. Tierrafino Finish is niet brandbaar en is qua sterkte vergelijkbaar met kalkmortelstuc.

Daglicht brengt op bijzondere wijze de eigen structuur van Tierrafino naar voren. De muur heeft een doorleefd karakter. Fel zonlicht wordt door een Tierrafino-muur getemperd.

Leem algemeen
Leem heeft bijzondere kwaliteiten. Het is dampdoorlatend en kan daardoor vocht en warmte reguleren. Een vochtige ruimte zal minder klam aanvoelen omdat een teveel aan vocht geleidelijk door de leem wordt opgenomen en pas weer afgescheiden wordt als de ruimte droger is.
Het proces van opnemen en afscheiden geldt ook voor warmte. Leem blijft koel in de zomer en warm in de winter. Des te groter de massa leem, des te groter dit regulerende effect zal zijn. Daarom werkt Tierrafino Finish leemstuc het beste in combinatie met een dikkere laag bruine Base leemstuc als ondergrond.
Leem heeft als bestanddelen klei en zand. Klei heeft van nature een schimmelafstotende werking.
Bovendien is klei van nature anti-statisch.

Wilt u de kleuren graag eerst in het echt zien? Kom langs in onze showroom in Eindhoven.

De kleuren op deze pagina zijn scans en kunnen, afhankelijk van de gebruikte apparatuur en instellingen, afwijken van het origineel.

Toepassing binnen/buiten Binnen
Merk Tierrafino
Soort Stuc Leemfinish
Waterdichtheid Niet
Toepassing Wanden

No customer reviews for the moment.

Write a review

Tierrafino- leemfinish 25 kg

Tierrafino- leemfinish 25 kg

Accept

Deze site maakt gebruik van cookies. Geen zorgen, we doen er niets raars mee en gaan u niet ongevraagd lastig vallen.