Merken Er zijn 11 merken

 • Aquamarijn

  Aquamarijn verf

  Aquamaryn: Duurzame en profesionele verf
  Aquamaryn produceert verf zoveel mogelijk op basis van minerale en plantaardige grondstoffen. Tijdens het maken van deze verf doen ze geen onomkeerbare aanslag op de aarde, het water en de atmosfeer. Lijnolie is het belangrijkste bestanddeel van de meeste verven uit het assortiment. Ook de andere grondstoffen worden zorgvuldig gekozen. Aquamaryn duurzame verf wordt ontwikkeld door verftechnici die de balans willen vinden tussen milieuvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en optimale technische prestaties. Daarom staat “het maken van de juiste keuze” bij Aquamaryn verf centraal.

 • Auro

  Auro nauurverf

  Auro, een gezonde keuze
  Auro is de juiste keuze als het gaat om natuurlijke en veilige verf en beschermingsproducten. Auro verkoopt een breed scale aan 100% natuurlijke producten zoals verf, olie, was en diverse reinigingsmiddelen.Auro maakt voor de ontwikkeling van haar producten gebruik van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals plantaardige olie en hars en plantaardige oplosmiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan citrusolie.
  De natuurverven van Auro dragen bij aan een gezond en dampopen binnenklimaat en zorgen ervoor dat u gezond leeft. De olie en was van Auro zorgen ervoor dat uw houten meubels en vloeren blijven ademen en behouden de natuurlijke structuur en geur van het hout.

 • Claytec

  Claytec leem

  Claytec: Leem en techniek
  Claytec heeft zich sinds 1984 toegelegd op leembouw, geworteld in het ambachtelijkebouwen, het handwerk. Claytec heeft haar ervaring en competentie met betrekking tot het bouwmateriaal ontwikkeld tot een uitgebreide, up-to-date kennis. De merknaam CLAYTEC is samengesteld uit leem (clay) en techniek (tec). De basis is de liefde voor de bouwstof en de rationaliteit van de bouwtechniek. Het merk staat voor de schoonheid en expressie van leem, en ook de precieze kennis van haar technische eigenschappen.

 • Emente

  Emente verf

  Sinds 1880 is deze familie doordrongen van verf. Of meer nog van kleur, matière, pigmenten, oppervlakte gevoel en geur. De fabricatie van verf is, wat Emente betreft, een balans tussen kunstambacht en wetenschap.

 • Gräfix

  0 producten

 • Moso bamboe

  MOSO bamboe ontleent haar naam aan de gelijknamige reuzebamboe. Formeel gezien is bamboe een gras en geen hout maar MOSO bamboevloeren beschikken over de eigenschappen van hardhout. Zo is bamboe enorm hard en duurzaam. Daarnaast is het product zeer stabiel (weinig krimp en zwel). Bamboe is daarmee een uitermate geschikt materiaal voor de vloer.

  0 producten

 • Nature@Home

  Nature@Home levert een drietal mooie ecologische soorten wandpanlenen van kokos en hout. Cocomosaic, Woodpanels en Wood4Walls. Cocomosaic maakt natuurlijke, unieke, handgemaakte, innovatieve en eco vriendelijke wandbekleding die tegelijkertijd ook een luxe en exotische warmte uitstraalt. Wat is het verhaal achter deze succesvolle en innovatieve manier van het decoreren en bekleden van muren en wanden?

 • Stoopen & Meeûs

  In 1894 werd de firma gesticht door twee vrienden, Edmond Stoopen en Paul Meeûs.

Accept

Deze site maakt gebruik van cookies. Geen zorgen, we doen er niets raars mee en gaan u niet ongevraagd lastig vallen.