Onze materialen

Isoproc cellulose

Eigenheym maakt gebruik van de cellulose isolatie van het merk Isoproc. Isoproc is gevestigd in België en produceert haar cellulose isolatie in eigen beheer. De fabriek staat eveneens in België. Naast de productie van haar eigen producten bieden ze een scholingsprogramma om professionals de kneepjes van het vak te leren. Ook wij van Eigenheym hebben deze opleiding gevolgd. Na het volgen van de meerdaagse opleiding mag de gecertificeerde isolatieproffesional de Isoproc cellulose toepassen. Daardoor zorgt Isoproc dat de markt niet vervuild wordt door isolatiecowboys die geen kennis van zaken hebben.
Door te kiezen voor onze isolatie diensten, kiest u daarmee ook voor kwaliteit en kennis van zaken.

 

Pro Clima

Voor het degelijk inblazen van Isoproc cellulose maken we daarnaast gebruik van het productgamma van Pro Clima.

Pro Clima is een Duits bedrijf dat producten maakt voor de bouw- en isolatieindustrie, waaronder dampremmende en luchtdichte folies. Deze folie is ontworpen om luchtlekken in huizen te voorkomen en de energie-efficiëntie te verhogen door het behoud van warmte in de winter en koelte in de zomer.

In bijna alle situaties moet, voordat de cellulose wordt ingeblazen, een dampscherm worden geplaatst. Deze folie wordt gebruikt in de bouw om luchtverplaatsing te voorkomen tussen verschillende ruimtes of tussen het binnen- en buitenmilieu. Het kan worden gebruikt in wanden, vloeren en plafonds om luchtlekken te voorkomen en de lucht- en vochtbarrière te versterken.

Pro Clima biedt verschillende soorten luchtdichte folie, afhankelijk van de specifieke behoeften van het project. Sommige van deze producten zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden geplakt of gekleefd, terwijl andere producten zijn uitgerust met een speciale lijmlaag om een stevige verbinding te garanderen. Daarnaast biedt het bedrij een breed scala aan tape en lijm, om ervoor te zorgen dat de folie op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

 

Eigenheym kiest voor deze merken vanwege de degelijke kennis en bewezen kwaliteit van hun producten.