top of page

Over Eigenheym

Eigenheym natuurlijk isoleren is een samenwerking tussen twee broers met een passie voor natuurlijk bouwen. Samen hebben we meer dan 25 jaar ervaring in biobased bouwen en verbouwen. Zo hebben we veel geïsoleerd met houtvezel en gestukadoord met leem en kalk.  Eigenheym werkt vanuit de regio Eindhoven met 100% natuurlijke en ecologische materialen. We isoleren momenteel met cellulose, houtvezel en andere plantaardige vezels welke we vakkundig met een moderne inblaasmachine inblazen. We zijn betrokken en flexibel en denken graag mee met de opdrachtgever. We hechten veel waarde aan een eerlijke en transparante communicatie.


We werken nauwkeurig, netjes, snel en tegen een fatsoenlijke prijs. Eigenheym is in het bezit van gedegen gereedschap, steigers, de juiste machines en een breed netwerk aan collega's waarmee we samenwerken indien de klus groot is of snel geklaard moet worden. Eigenheym is betrokken en behandeld elk project of klus als uniek. Zo is elk dak, elke vloer of wand weer anders en zullen we samen in overleg met de klant proberen om tot de beste en meest effectieve isolatieoplossing te komen. 
 

Betreft het een groot project of veelzijdige verbouwing die om meer mankracht vraagt? Dan beschikken we over een uitgebreid netwerk van vakmensen waarmee we goed kunnen samenwerken. Zo kunnen we zowel grote als kleine projecten naar wens uitvoeren

Voor verkoop van diverse duurzame bouwmaterialen kunt u terecht bij onze kundige partners van Ekoplus Bouwstoffen en ​Groene Bouwmaterialen.
 

Wij werken o.a. met de volgende merken:

X-floc inblaasapparatuur
Isoproc IQ3 cellulose

Gutex Thermofibre

SLS20 glasgranulaat
Pro Clima luchtdichtingsmaterialen
Tierrafino leemstuc
Claytec leemstuc

Isolatie_inblazen.jpg

C. Huijs

“Betrokken, betrouwbaar en accuraat. Niet twijfelen, inhuren."
*****

Y. v/d Wal

"Afgelopen week hebben de mannen van Eigenheym, in samenwerking, onze gehele kap geïsoleerd met iQ3 Cellulose. Een volle en drukke dag inblazen, maar het resultaat mag er zijn! We voelen gelijk een andere akoestiek en we zullen er warmpjes bij zitten in de winter maar ook koel in de zomer. Nogmaals dankjewel voor jullie harde werken!"
*****

C. Nuijten

“Fijne gasten om mee samen te werken en streven naar een hoog niveau van kwaliteit. Daarbij hebben ze oog voor detail.”

*****

bottom of page