Over Eigenheym

 

Eigenheym werkt met 100% natuurlijke en ecologische materialen. Dit betekent dat de materialen en werkwijze traditioneel en ouderwets zijn. Uiteraard worden de materialen heden ten dage gewonnen maar er wordt nauwlettend gelet dat de producten van productie tot eindafwerking, niet tot nauwelijks energieverspillend zijn. We isoleren met cellulose welke we vakkundig met een moderne inblaasmachine inblazen. 

 

“Betrokken, betrouwbaar, accuraat en snel. Niet twijfelen, inhuren” (Cathelijne Huijs)

Eigenheym richt op volledige bio-based isoleren met duurzame materialen zoals cellulose.
Het inblazen van cellulosevlokken in daken of wanden gaat erg snel. Een gemiddeld dak hebben we in 2 tot 3 dagen geïsoleerd.
We werken nauwkeurig, netjes, snel en tegen een fatsoenlijke prijs. Gedegen gereedschap, steigers, de juiste machines en een breed netwerk aan collega's
waarmee we samenwerken indien de klus groot is of snel geklaard moet worden. Eigenheym is betrokken en behandeld elk project of klus als uniek.

 


Werkwijze

Indien u interesse heeft om een isolatieklus of project door Eigenheym te laten uitvoeren, informatie wilt en/of een vrijblijvende prijsindicatie neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.
Mail heeft de voorkeur omdat we overdag meestal hard aan het werk zijn. Bovendien kunt u meteen wat meer informatie geven over de omvang van het project en foto's ter ondersteuning meesturen. U kunt hiervoor ook op de 'offerte' knop klikken die op verschillende plekken op deze site staan. Bellen kan uiteraard ook en spreek vooral de voicemail in.

Om een juiste vrijblijvende prijs te kunnen geven is het voor ons van belang om een aantal zaken te weten:
– Waar en Wat? De lokatie en en aard van de isolatiewerkzaamheden.
– Materialen en hoe? Informatie over de ondergrond en toegankelijkheid. Wand, plafond, vloer?
– Hoeveel? Hoeveel m2 betreft het project?


Wilt u vervolgens een gerichte offerte ontvangen dan zullen we meestal ter plekke de situatie moeten bekijken. We bespreken dan ter plaatse wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens maken we een offerte op maat. Gaat u akkoord met de offerte, dan spreken we een datum af waarop we de isolatie inblaaswerkzaamheden gaan uitvoeren. We hebben het erg druk en de agenda zit meestal goed vol. Neem daarom tijdig contact met ons op.

“Eigenheym levert goed werk, omdat ze verder kijken dan alleen de uitvoering.
Bas verdiept zich in de klus door te kijken naar het doel en de inhoud.
Zijn eindproducten zijn daardoor van hoge kwaliteit en hij houdt opdrachtgevers scherp om samen tot het beste
resultaat te komen. Verder is het een sociale kerel die goed met allerlei soorten mensen kan omgaan.
Kortom, een zeer prettige professional om mee samen te werken.”

(Cleo Prigioniero)

 

Onze partners

Betreft het een groot project of veelzijdige verbouwing die om meer mankracht vraagt? Dan beschikken we over een uitgebreid netwerk van vakmensen waarmee we goed kunnen samenwerken. Zo kunnen we zowel grote als kleine projecten naar wens uitvoeren.

Voor verkoop van diverse duurzame bouwmaterialen kunt u terecht bij onze kundige parners van Groene Bouwmaterialen en Ekoplus Bouwstoffen.

 

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of een offerte?

06-13662451 / info(at)eigenheym.nl
btw: NL001837348B16
KvK: 50546414