top of page

Hoe gaan wij te werk?

Indien u interesse heeft om een isolatieklus of project door Eigenheym te laten uitvoeren, informatie wilt en/of een vrijblijvende prijsindicatie wenst, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.
E-mail heeft de voorkeur omdat we overdag meestal aan het werk zijn. Bovendien kunt u meteen wat meer informatie geven over de omvang van het project en foto's ter ondersteuning meesturen. U kunt hiervoor ook op de 'contact' knop klikken die op verschillende plekken op deze site staat. Bellen kan uiteraard ook en spreek vooral de voicemail in.

Op basis van uw input kunnen wij beoordelen of inblaasisolatie in uw geval de beste oplossing is. Dat is vaak het geval maar er zijn situaties waarin een andere oplossing wellicht beter is. We verbinden ons ertoe u hierover eerlijk voor te lichten.

Om een goede indicatie van de kosten te kunnen geven, is het voor ons van belang om een aantal zaken te weten:
Waar en wat?

De locatie en en aard van de isolatiewerkzaamheden. Een tijdsindicatie zou ook handig zijn maar hoeft nog niet.
Materialen en hoe?
Informatie over de ondergrond en toegankelijkheid.  Welke materialen zijn gebruikt? Heeft u een voorkeur voor isolatiemateriaal? Bijvoorbeeld cellulose , houtvezel of stro? Betreft het de wand, het plafond of de (tussen)vloer? Dikte van de aanwezige balken.
Hoeveel?
Hoeveel m2 betreft het project? Hoe dik is de gewenste isolatielaag.

Afwerking?
Heeft u al een idee hoe het na het isoleren verder gaat? Wij kunnen u bijvoorbeeld verder helpen met de afwerking. Denk bijvoorbeeld aan leemstuc o.i.d. 


Wilt u vervolgens een gerichte offerte ontvangen dan zullen we meestal ter plekke de situatie moeten bekijken.

We bespreken dan ter plaatse wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens maken we een offerte op maat. Gaat u akkoord met de offerte, dan spreken we een datum af waarop we de isolatie inblaaswerkzaamheden gaan uitvoeren. Wij denken dit te kunnen doen tegen een uiterst concurrerende prijs.

Uiteraard geven wij garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. We hebben het erg druk en de agenda zit meestal goed vol. Neem daarom tijdig contact met ons op.

 

Indien gewenst kunnen wij ook voor u de subsidieaanvraag verzorgen. De kosten hiervoor bedragen €75,- ex. btw.

Houten huis
bottom of page