top of page

Dakisolatie met cellulose,
houtvezel of stro

Duurzaam Dakisolatie: Een Groene Revolutie voor Jouw Huis
 

Eigenheym isoleert niet alleen je dak, maar brengt ook een groene revolutie in jouw huis. Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van milieuvriendelijke isolatiematerialen zoals cellulose, houtvezel en stro, die niet alleen zorgen voor een perfect geïsoleerd dak, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.
 

Cellulose: Groen en Geavanceerd
Onze cellulose-isolatie is een toonbeeld van groen bouwen. Gemaakt van gerecycled papier en karton, biedt het niet alleen uitstekende thermische isolatie, maar ook een tweede leven aan materialen die anders misschien op een stortplaats zouden belanden. Met onze gespecialiseerde machine blazen we deze cellulosevezels gelijkmatig in jouw dak, waardoor elke hoek en kier wordt gevuld voor optimale isolatie. Het resultaat? Een energiezuinig huis en een verminderde ecologische voetafdruk.

 

Houtvezel: Natuurlijke Warmte
Als het gaat om duurzaamheid en warmte-isolatie, is onze houtvezelisolatie een uitstekende keuze. Gemaakt van houtsnippers en vezels, biedt het niet alleen uitstekende thermische prestaties, maar ook een natuurlijke vochtregulatie. Dit betekent dat je huis warm blijft in de winter en koel in de zomer, terwijl overtollig vocht wordt afgevoerd. Onze installatietechnieken zorgen ervoor dat elke ruimte van je dak perfect wordt gevuld met deze natuurlijke vezels, waardoor koudebruggen tot het verleden behoren.

 

Stro: Traditioneel en Tijdloos
Voor degenen die een traditionele touch aan hun huis willen toevoegen zonder concessies te doen aan moderne isolatie, is ons stro-isolatiemateriaal de perfecte oplossing. Stro, al eeuwenlang gebruikt als bouwmateriaal, biedt uitstekende isolatie-eigenschappen en een natuurlijke ademende structuur. Met onze geavanceerde machine kunnen we stro gelijkmatig in elke hoek van je dak blazen, waardoor een isolatielaag ontstaat die niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje geschiedenis toevoegt aan je huis.

 

Bij Eigenheym begrijpen we dat elk huis uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte isolatieoplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. We zijn toegewijde vakmensen en zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij elk isolatiemateriaal met precisie en zorg wordt geplaatst. Zo doen we geen concessies als het gaat om fatsoenlijk luchtdicht isoleren. Immers, een slecht geïsoleerd huis is een ongeïsoleerd huis. We geloven in transparantie en communicatie, en we staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.

Investeer niet alleen in een perfect geïsoleerd dak, maar ook in een duurzame toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw huis kunnen transformeren met cellulose, houtvezel en stro isolatie. Samen bouwen we aan een groenere en comfortabelere omgeving voor jou en de generaties die volgen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Inblazen_dak_biobased_isolatie_edited.jpg
bottom of page