top of page

Wandisolatie

Of je nu in een huis zonder spouwmuur woont of een houtskeletwoning bouwt, onze gevelisolatieoplossingen met stro, cellulose of houtvezel bieden niet alleen uitstekende thermische prestaties, maar omarmen ook de unieke kenmerken van jouw huis.
Soms is het simpelweg niet mogelijk of wenselijk om de spouwmuur te isoleren. Daarnaast is het inblazen van houtskeletwoningen met cellulose, houtvezel of stro een simpele, snelle en efficiënte oplossingen om snel te werk te gaan.

isoleer je je huis liever van binnenuit of heb je geen spouwmuur? Het maken van een voorzetwand is de ideale oplossing om toch je huis goed te isoleren. Door het maken van een houtskeletframe en deze in te blazen met een van onze biobased materialen kun je snel en effectief je wand isoleren. Hierna kun je electraleidingen instaleren en de muur naar smaak verder afwerken met schrootjes of stuccen met gips of leem. 


Leemstuc

Wil je de wand graag dampopen afwerken met leemstuc? Ook hiermee kan Eigenheym verder helpen. We hebben jarenlange ervaring met leemstuc en werken met liefde uw wanden verder af in een leemstructuur en kleur naar keuze. Van isolatie tot afwerking. Wij helpen u graag verder.

Voor meer informatie of een offerte

Over_Eigenheym_isolatiebedrijf.jpg
bottom of page